Королівський відпочинок для вибагливих: розкішний готель на березі моря в оточенні хвойного лісу

Xanadu Resort Hotel 5 * High Class
Шукаєте готель, щоб комфортно відпочити всією сім'єю?

Відмінний варіант — Xanadu Resort Hotel 5 * High Class, що розташований у регіоні Белек  (Туреччина), на березі теплого моря в оточенні хвойного лісу і прекрасних гольф-полів.

Готель дарує гостям високий рівень сервісу та незабутній відпочинок рівня High Class. Величезна територія, стилізована під стародавній грецький храм, зелені галявини та сосни — ось що чекає на вас в Xanadu Resort. Тут є вся необхідна інфраструктура, ресторани з досконалою кухнею і бари з елітними алкогольними напоями та, звісно, незабутня турецька атмосфера.

Чому Xanadu Resort?

  1. Зручне місце розташування: 6 км від центра Белека, 40 км від аеропорту Антальї.
  2. Прекрасна інфраструктура: 1-а берегова лінія, красива зелена територія 184 000 кв.м (це цілих 26 футбольних полів!), широкий піщаний пляж з тінистою зоною завдовжки 415 м, що відзначений Блакитним прапором Європи як ідеальний чистий пляж для відпочинку. В готелі є спеціальні окремі зони для дітей, а також зони Adults only.
  3. Комфортабельні номери в головному корпусі і бунгало, шикарні VIP-номери.
  4. Концепція «High class Все включено»: їжа і напої 24 години на добу, працюють головний ресторан і 7 a la carte ресторанів — в Dragon подають азійську кухню, La Cascade пропонує французьку, El Pescador — мексиканську, Uskuna — найсвіжіші морепродукти, Kebab House — турецька кухня ввечері, сніданки з фермерських продуктів, а в Dolce Vita можна спробувати чудову італійську кухню. А ще є 2 дитячих ресторани і 10 барів.
  5. Інфраструктура і розваги для туристів будь-якого віку: 3 басейни на будь-який смак, басейн з 3 водними гірками і 6 водних гірок для дітей в міні-клубі, фітнес-центр, 2 тенісних корти, Kangoo Jump, водна гімнастика, футбольне поле, гімнастика, аеробіка, стретчинг, гольф, водні види спорту. 
  6. Шикарний СПА-центр 3500 кв.м з хамамом, східними масажами, аюрведою і гідротерапією, VIP-зона з пляжними павільйонами, вечірні шоу, диско і тематичні вечірки.
  7. Унікальний Fancyland: клуб для дітей від 0 до 16 років загальною площею 5500 кв.м. На території клубу є дитячий майданчик, парк пригод, луна-парк з атракціонами, скалодром, 6 водних гірок, гірка для малюків віком від 0 до 3 років. Дитячий клуб функціонує і на пляжі. Майданчик для ігор біля моря захищений від сонця спеціальним тентом. У готелі працює концепція ідеального сімейного відпочинку Sun Family Club Ultra.

Отель в Турции

Ось такий він, Xanadu Resort Hotel 5 * High Class! Це винятковий сервіс та турбота про кожного гостя. Готель щорічно потрапляє в тор-100 престижних європейських рейтингів TripAdvisor, HolidayCheck, Zoover та інші, що ставить Xanadu Resort в число найбільш відвідуваних готелів світу згідно з рейтингом гостей.

Забронювати відпочинок можна в одному з офісів «Мережі Турагентств Coral Travel» в різних регіонах України або онлайн на сайті www.coraltravel.ua, довідки за тел. 0800 30 29 29.

Отель в Турции

Отель в Турции

Турция 2021

Дивіться про величний Xanadu Resort 5* High Class у відео:

звезды на отдыхе в Турции: лето 2021
Предыдущий материал

Яхты и вечеринки на пляже: как украинские звезды отдохнули в Rixos Premium Bodrum

Юлия Фаист
Следующий материал

Юлия Фаист: «Счастье мы создаем сами»

Новости партнеров